معرفی برند سامسونگ
گروه سامسونگ، یک گروه تولیدی چندملیتی کره جنوبی است که دفتر مرکزی آن در شهر سوون، کره جنوبی قرار دارد. این شرکت شامل تعداد زیادی کسب و کار وابسته است که اکثر آنها تحت نام تجاری سامسونگ متحد شدهاند و بزرگترین شرکت خوشه ای کره جنوبی است. از سال 2020، سامسونگ هشتمین برند ارزشمند جهان است.
سامسونگ توسط لی بیونگ چول در سال 1938 به عنوان یک شرکت تجاری تاسیس شد. در طول سه دهه بعد، این گروه در زمینه هایی از جمله فرآوری مواد غذایی، منسوجات، بیمه، اوراق بهادار و خرده فروشی وارد بازار شد. در اواخر دهه 1960 وارد صنعت الکترونیک و در اواسط دهه 1970 به صنعت ساخت و ساز و کشتی سازی وارد شد. پس از مرگ لی این شرکت در سال 1987 به پنج گروه تجاری: سامسونگ، Shinsegae، CJ، Hansol و گروه JoongAng تقسیم شد.
به گفته بنیانگذار سامسونگ، معنای نام آن سه ستاره است. سه به معنای بزرگ، متنوع و قدرتمند است، در حالی که ستاره مخفف همیشگی یا ابدی است.
تاریخ سامسونگ از دهه 30 میلادی تا الان
در سال 1938، لی بیونگ چول از یک خانواده بزرگ زمیندار در شهرستان اوریونگ به شهر دائگو آمد و شرکت بازرگانی میتسوبیشی یا Samsung Sanghoe را تأسیس کرد. سامسونگ به عنوان یک شرکت تجاری کوچک با چهل کارمند مستقر در Su-dong شروع به کار کرد.
لی به دنبال این بود که شرکتش را به عنوان پیشرو در طیف وسیعی از صنایع معرفی کند. به همین خاطر به سمت خطوط تجاری مانند بیمه، اوراق بهادار و خرده فروشی حرکت کرد.
در سال 1947، Cho Hong-jai، بنیانگذار Hyosung، به طور مشترک در یک شرکت جدید با بنیانگذار سامسونگ، سرمایه گذاری کرد. پس از چند سال، چو و لی به دلیل تفاوت در سبک مدیریت از هم جدا و سامسونگ به چند بخش: گروه سامسونگ، گروه هیوسانگ، تایر هانکوک و سایر جدا شد.
ورود به دنیای الکترونیک
اواخر دهه 1960، این گروه وارد صنعت الکترونیک شد که اولین محصول آن یک تلویزیون سیاه و سفید بود.
از دهه 1980، سامسونگ الکترونیکس شروع به سرمایه گذاری هنگفت در تحقیق و توسعه کرد، سرمایه گذاری هایی که در پیشبرد این شرکت به خط مقدم صنعت الکترونیک جهانی نقش اساسی داشتند.
سال 1990، به طور فزاینده فعالیتها و تولیدات خود را جهانی کرد. در این دوره به عنوان یک شرکت بین المللی در دهه 1990 شروع به رشد کرد.
شعبه ساختمانی آن برای ساخت یکی از دو برج پتروناس در مالزی، تایپه 101 در تایوان و برج خلیفه در امارات متحده قرارداد بسته شد. در سال 1992 بزرگترین تولید کننده تراشه های حافظه در جهان تبدیل شد که پس از اینتل دومین تولید کننده بزرگ تراشه در جهان محسوب میشد.
در مقایسه با سایر شرکتهای بزرگ کرهای، این شرکت از بحران مالی آسیا در سال 1997 جان سالم به در برد. با این حال، سامسونگ موتور با ضرر زیادی به رنو فروخته شد.
افتتاح مرکز توسعه در لهستان
در سال 2000، یک مرکز توسعه در ورشو، لهستان افتتاح کرد. کار آن قبل از ورود به تلویزیون دیجیتال و گوشی های هوشمند با فناوری ست تاپ باکس آغاز شد.
پلتفرم گوشی های هوشمند با شرکای خود توسعه داده شد و به طور رسمی با خط اصلی دستگاه های Solstice و سایر مشتقات در سال 2008 راه اندازی شد، که بعداً به خط دستگاه های Galaxy از جمله Notes، Edge و سایر محصولات توسعه یافت.
حوزههای فعالیت
سامسونگ حدود 80 شرکت را شامل می شود. که شامل ساختوساز، لوازم الکترونیکی مصرفی، خدمات مالی، کشتیسازی و خدمات پزشکی و دو ایستگاه تحقیق و توسعه است که به شرکت های خوشهای اجازه ورود به صنایع «مواد شیمیایی با پلیمر بالا، ابزارهای مهندسی ژنتیک، هوافضا و فناوری نانو را داده است.
مهمترین بخش این شرکتها لوازم الکترونیکی مصرفی است که محصولات آن عبارتند از کولر گازی، کامپیوتر، تلویزیون دیجیتال، AMOLED، موبایل، مانیتور، چاپگرها، یخچال، نیمه رساناها و تجهیزات شبکه مخابراتی.